Yhteystiedot

Osoite: Pohjois-Pohjanmaan Puhtausala ry

c/o Kari Saija
Källintie 5
91100 II
Sähköposti: hallituksen jäsenet
Puhelin: hallituksen jäsenet

Uusimmat kuvat

Puhtausalan ammattilainen

Puhtausalan ammattilainen valitaan seuraavan kerran Finnclean-messuilla 2017.

Puhtausalan ammattilainen edustaa ammattialansa huippua. Hän osaa työnsä perusasiat laaja-alaisesti. Hän on  joustava, osaa suunnitella omaa työtänsä, ottaa huomioon työskentelyssään taloudellisuuden ja tämän päivän laatuvaatimukset ja kokee olevansa palveluammatissa. Hän on osa- tai kokopäivätoiminen, pääasiassa siivoustyötä tekevä työntekijätasoinen henkilö.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Suomen Siivoustekninen Liitto ry, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry, Kiinteistöpalvelut ry, Palvelualojen ammattiliitto PAM ry ja Palvelualojen työnantajat PALTA ry.

Puhtausalan ammattilaiseksi valitaan puhtausalan ja asiakaspalvelun ammattilainen, joka osaa työnsä perusasiat laaja-alaisesti,
on joustava, osaa suunnitella omaa työtään, ymmärtää taloudellisen työskentelyn merkityksen, ottaa huomioon tämän päivän laatuvaatimukset, ja kokee olevansa palveluammatissa työntekijätasoinen henkilö.

2017 voittajaksi selviytyi Tarja Vola Lahdesta. Tarja työskentelee Lassila & Tikanojalla.

Lue lisää

Aikaisemmat voittajat: 1997 Vuoden siivoja Heidi Soininen, Rovaniemi, 2000 Vuoden siivooja Johanna Kuusirati, Haukipudas, 2002 Vuoden siivooja Mira Peltonen, 2005 Vuoden siivooja Paula Rantanen, 2008 Puhtausalan ammattilainen Milla Nissinen, 2011 Puhtausalan ammattilainen Teija Lahtinen ja 2014 Heli Riihiaho.