Yhteystiedot

Osoite: Pohjois-Pohjanmaan Puhtausala ry

c/o Kari Saija
Källintie 5
91100 II
Sähköposti: hallituksen jäsenet
Puhelin: hallituksen jäsenet

Uusimmat kuvat

Puhtaasti kunnossa

 

logo-hetty.gif

 

Oulun Seudun Siivoustekninen yhdistys ry järjestää yhteistyössä Vancouverin talviolympialaisten mitalistihiihtäjä Riitta-Liisa Roposen kanssa ”Puhtaasti kunnossa” kampanjan, joka alkaa toukokuussa 2010 ja jatkuu aina seuraaviin talviolympialaisiin, Sotshiin vuonna 2014. Riitta-Liisa on asettanut seuraavan tavoitteensa Sotshiin ja toimii kampanjan kummiurheilijana.

Kaudella 2010 Riitta-Liisa sijoittui Vancouverin Olympiakisojen 4 x 5 km:n viestissä pronssille ja henkilökohtaisella päämatkallaan vapaan 10 kilometrillä kuudenneksi. Hänen Maailman cup-sijoituksensa olivat kuluneella kaudella pääsääntöisesti 5-10 sijoilla. Hiihdon SM-kisoissa hän voitti SM-kultaa.

Puhtaasti kunnossa -kampanjan avulla tuodaan esille perhearvoja, ympäristön ja luonnon puhtautta sekä liikunnan merkitystä, jotka ovat myös Riitta-Liisa Roposen arvoja. Kampanjan myötä Riitta-Liisa kannustaa ihmisiä terveysliikuntaan ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen innostaen kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä liikkumaan säännöllisesti ja huolehtimaan omasta kunnostaan. Säännöllinen liikunta ehkäisee suomalaisia kansantauteja 
– sydän- ja verisuonisairauksia, aikuisiän diabetestä, tuki- ja liikuntaelintensairauksia sekä masennusta 
– ja auttaa sairauksista toipumisessa.

Kampanjan toinen tehtävä on tuoda esille puhtauspalvelu-toimialaa ja siellä työskenteleviä puhtausalan ammattilaisia. Mm. tästä syystä Hetty-pölynimuri on valittu kampanjan tunnusmateriaaliksi, onhan tuo pinkki työväline laajalti käytetty puhtausalan ammattilaisten joukossa.

Kampanjan tavoitteita ovat jäsenistön aktivointi ja uusien nuorten mukaan saaminen, alan medianäkyvyyden lisääminen, kansainvälinen toiminta, alaa kehittävien ja tunnettuutta lisäävien tapahtumien järjestäminen sekä jo aiemmin mainittu henkilöstön ja yrittäjien hyvinvoinnin lisääminen, työkyvyn ylläpito ja sairauspoissaolojen vähentäminen.

Kampanjan avaintoimenpiteitä ovat erilaiset tapahtumat, viestinnän kehittäminen, liiton ja alan yritysten tunnettavuuden lisääminen, puhtaanapitoalan imagon nostaminen ja positiivisen imagon luominen positiivisen ja tunnetun henkilön kautta. Kampanja toimii myös haastekampanjana SSTL:n jäsenliitoille ja yrityksille, jäsenistön liikuntaharrastuksen lisäämiseksi.

Lisää Riitta-Liisa Roposen sivuilta

mjh_2635.jpg

Riitta-Liisan asussa tuttuja logoja.
 
mjh_2697.jpg