Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voit liittyä SSTL Puhtausala ry:n sivujen kautta tästä linkistä:

Huomioithan, että sinun täytyy valita liitytkö paikallisyhdistyksen vai liiton suoraksi henkilöjäseneksi.

SSTL Puhtausala ry:llä on sekä henkilö- että yritysjäseniä. Henkilöjäsenet kuuluvat SSTL Puhtausala ry:een joko suoraan tai jäsenyhdistysten kautta.

Liitolla on myös kattava paikallisyhdistysten verkosto, sekä Puhtausalan seniorit ry. 

Paikallisyhdistykset päättävät omasta toiminnastaan. Vuosittain pidetään kaksi yleiskokousta, joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita.

Yhdistykset järjestävät myös koulutuksia, teemaviikkoja ja tempauksia, matkoja, tutustumiskäyntejä ja muita erilaisia verkostoitumistilaisuuksia. Yhdistykset tiedottavat toiminnastaan jäsenkirjeillä, Puhtausala -lehdessä sekä tapahtumakalenterissa.

Joillakin yhdistyksillä on myös omat verkkosivut. Ne ja yhdistysten yhteystiedot löytyvät jäsenyhdistysluettelosta.

SSTL Puhtausala ry tarjoaa jäsenilleen paljon maksuttomia ja edullisia mahdollisuuksia ammatilliseen kouluttautumiseen ja kehittymiseen mm. ammattilehden ja monien tapahtumien muodossa.Lisäksi jäsenet pääsevät osallistumaan liiton järjestämiin maksullisiin koulutuksiin ja voivat hankkia ammattikirjallisuutta jäsenhintaan.

SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenenä saat runsaasti erilaisia etuja myös vapaa-ajalle. Kaikki henkilöjäsenet ovat oikeutettuja SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenten jäsenetuihin. Paikallisyhdistyksen jäsenenä saat lisäksi myös oman yhdistyksesi neuvottelemat jäsenedut käyttöösi.

Tästä linkistä näet paikallisyhdistykset

 

HYVÄ UUSI JÄSENEMME
Tervetuloa mukaan Pohjois-Pohjanmaan Puhtausala ry:n toimintaan!