Yhteystiedot

Osoite: Pohjois-Pohjanmaan Puhtausala ry

c/o Kari Saija
Källintie 5
91100 II
Sähköposti: hallituksen jäsenet
Puhelin: hallituksen jäsenet

Uusimmat kuvat

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voit liittyä SSTL Puhtausala ry:n sivujen kautta seuraavasti:

Mene www-sivulle osoitteeseen http://www.puhtausala.fi/

Liity_jaseneksi.png

Valitse etusivun valikosta SSTL Puhtausala ry / henkilöjäsenet / liity jäseneksi.

Täytä avautuva lomake ja valitse yhdistykseksi Pohjois-Pohjanmaan Puhtausala ry - ilmoita myös mahdollisen jäsenhankkijan nimi.

 

HYVÄ UUSI JÄSENEMME

Tervetuloa mukaan Pohjois-Pohjanmaan Puhtausala ry:n toimintaan!

HUOM!

JÄSENHANKINTAKAMPANJA JATKUU!!!!

 

REKRYTOI JÄSEN KUUKAUDESSA - VIISI ENITEN REKRYTOINTEJA TEHNYTTÄ JÄSENTÄ PALKITAAN!

 

SSTL PUHTAUSALA RY:N HENKILÖJÄSENTEN JÄSENEDUT

Jäsenenä saat runsaasti erilaisia etuja sekä ammatilliseen kehittymiseen että vapaa-ajalle.

 

AMMATILLINEN KEHITTYMINEN JA PAIKALLISET EDUT

SSTL Puhtausala ry:n jäsenenä voit vaikuttaa puhtausalan kehitykseen ja verkostoitua saman alan ihmisiin ja yrityksiin. Lisäksi jäsenet saavat

  • Puhtausala-lehden, joka on aikaansa seuraava, puhtausalan luetuin ammattilehti. Tämä tietopaketti ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Jäsenille myös digilehti on maksutta luettavissa.
  • Alennusta SSTL Puhtausala ry:n tuotteista: Jäsenenä saat  15 %:n alennuksen SSTL Puhtausala ry:n julkaisusarjan julkaisuista sekä 10 %:n alennuksen videoista. Tuotteita voit tilata verkkokaupasta.
  • Tapahtumat, tutustumiskäynnit ja retket: SSTL Puhtausala ry:n, Siivoussektori Oy:n ja Siivousteknisten yhdistysten järjestämiä tapahtumia, koulutuksia, tutustumiskäyntejä ja retkiä edulliseen jäsenhintaan tai jopa veloituksetta.
  • Paikalliset edut: Paikallisten Siivousteknisten yhdistysten solmimat alueelliset tuote- ja palveluedut.

 

MATKAILU JA MAJOITUS

Matkailuun liittyvät jäsenedut on tarkoitettu jäsenen ja hänen perheensä loma- ja vapaa-ajalla tehtäviin matkoihin. Edut saadaksesi näytä kohteissa jäsenkorttisi.

     

Tallink Silja

Tallink Silja Oy tarjoaa SSTL Puhtausala ry:n jäsenetuna henkilöjäsenille ja yritysjäsenten henkilöstölle mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi veloituksetta suoraan kanta-asiakasohjelman keskimmäiselle Silver-tasolle. Silver -tason etuihin kuuluu mm. 20 % perusalennus sekä 35 % ennakkovaraajan etu tietyistä normaalihintaisista tuotteista.

Lisätietoa eduista www.clubone.fi

Liity nyt Club One -asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen.

Mainitse liittyessäsi SSTL Puhtausala ry:n asiakasnumero 8645.
Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, sinut siirretään Silver-tasolle.
Ilmoitathan Club One -kanta-asiakasnumerosi osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin Sinut rekisteröidään sopimusetuasiakkaaksi ja saat Silver -tason kortin.

Hintatiedot ja varaukset: Club One puh. 0600 152 68
(1,74 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm). Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Sokos -hotellit ja Radisson Blu -hotellit

Sokos -hotellit ja Radisson Blu -hotellit tarjoavat SSTL Puhtausala ry:n jäsenten ja heidän perheidensä vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Tarjoukset ovat ennakkomaksettavia. Kattava verkosto tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen.

Lisätietoja kohteista www.sokoshotels.fi/fi/hotellit

Varaukset nettilinkin kautta. Näytä jäsenkorttisi vastaanotossa sisäänkirjoittautuessasi. https://www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/liiton-jasenedut
Sokos hotellien kampanjakoodi on LIITTO2016

Lisäksi SSTL Puhtausala ry:n jäsenten käytössä Suomessa on seitsemän laadukasta Radisson Blu Hotellia,jotka sijaitsevat erinomaisilla paikoilla kaupunkien keskustoissa Espoossa, Helsingissä kolme, Oulussa, Turussa ja Vaasassa. Huonevaraukset kampanjakoodilla LIITTO, osoitteessa  www.radissonblu.fi

 

Holiday Club Resorts Oy

Holiday Club Resorts Oy tarjoaa SSTL Puhtausala ry:n jäsenille majoitusetuja kotimaan kylpylähotelleissa sekä loma-asunnoissa.  

SSTL Puhtausala ry:n  jäsenet saavat vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. 
Seuraa kampanjatarjouksia, joissa alennus voi olla suurempi!

Jäsenet tekevät majoitusvaraukset sekä maksavat varaukset Holiday Club online -varausjärjestelmän kautta, www.holidayclub.fi. Kampanjakoodi: SSTL15

      

LIITY JÄSENEKSI JA NAUTI EDUISTA!